joi, iunie 6

Review Montagne Jeunesse + Surpriza

Buna dragelor,

Azi vreau sa va vorbesc putin despre ingrijirea tenului. Sunt sigura ca fiecare dintre noi isi doreste un ten impecabil, insa nu intodeauna stim sa-l ingrijim asa cum trebuie.
In primul rand trebuie sa ne cunoastem tenul. Doar asa putem sa-i oferim o ingrijire adecvata nevoilor sale...

 Dupa cum bine stiti, ar fi indicat sa ne rasfatam tenul cu cate o masca aproximativ o data pe saptamana. Si tinand cont de acest aspect azi vreau sa va vorbesc putin despre mastile Montagne Jeunesse. Pana in momentul de fata am incercat aproximativ 5 masti diferite si plasturi pentru puncte negre de la ei si pot sa spun ca sunt multumita de calitatile  lor.
Azi, am sa va prezint doar 2 dintre masti si plasturi

1. Pore Strips

Pore strips e primul produs de la Montagne Jeunesse pe care l-am incercat, si unul dintre produsele pe care le folosesc cu mare drag. Pot sa va spun ca sunt extrem de multumita de rezultatul obtinut in urma folosirii plasturilor. Porii raman curati si sunt mai putin vizibili. 
Plasturii se folosesc exclusiv pentru zona nasului. 


2. Soin Visage Aloes

Masca tonica de fata cu Aloe Vera si Ceai Verde Face Spa este ideala persoanelor care isi dorec un ten curat si catifelat. E un produs potrivit persoanelor foarte ocupate, deoarece timpul de actionare este unul redus (5 minute).
Deci, cu ajutorul acestei masti obtinem intr-un timp scurt un ten curat, revigorat si catifelat.

3. Soin Visage Mer Morte

Masca tonica de fata cu minerale de la Marea Moarta Face Spa potrivita tenului lipsit de hidratare. 
Masca are un miros placut, iar prima senzatie pe care am simtit-o a fost de revigorare. Dupa indepartarea mastii am observat o imbunatatire al aspectului pielii; acesta fiind mai hidratata si catifelata. 


+
Surpriza:

M-am gandit ca ar fi frumos sa impart cu voi experienta si beneficiile obtinute in urma utilizarii produselor Montagne Jeunesse, astfel va invit la un mic concurs. 
Pentru a participa la acest concurs, tot ce trebuie sa faci e :
*Sa ma urmaresti prin GFC 
*Sa dai like paginilor : Ale's beauty blog si Montagne Jeunesse
*Sa lasi un comentariu care sa cuprinda numele cu care ma urmaresti prin GFC, nume facebook (cel cu care ai dat like) si parerea ta destre aceste produse sau de ce iti doresti sa le incerci

Premiul:
2 Masti Montagne Jeunesse pentru un ten imprecabil

Deadline concurs: 26.06.2013
Castigatorul va fi ales cu ajutorul Random.org si va fi publicat in maxim 48 de ore de la data la care se sfarseste concursul.

UPDATE

Castigatoarea este: Nadia Candrea! 
Felicitari! 

Ai la dispozitie 24 de ore sa-mi tirmiti un mail cu subiectul: ,,Am castigat la concursul tau", care sa contina datele tale la adresa: eu_alexandra93@yahoo.com. 



31 de comentarii:

  1. GFC: Cristina
    FB: Popescu Cristina
    Imi doresc sa incerc mastile Montagne Jeunesse pentru ca am un ten sensibil, cu problem si vreau sa devina un ten impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Veronica Picioroaga14:40

    fb: veronica picioroaga
    gfc: veronica
    Nu am folosit inca aceste masti dar sunt sigura ca sunt f bune..recomandarile bloggaritelor in general m-au facut sa cred asta si tare mult mi-as dori sa le incerc :-) Multumim ptr surpriza !!! esti o scumpica :*

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc:marylena4you
    fb:Mary Anton
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/398900006892160
    Imi doresc sa incerc aceste produse pt ca stiu ca sunt foarte bune si au multe beneficii pt ten

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc: Pandrea Florina
    fb: Pandrea Florina
    as vrea sa incerc mastile pentru ca nu folosesc prea des produse pentru ingrijirea tenului si cred ca ar fi un bun inceput pentru a avea grija de acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. FB:Janeta Janet
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Imi doresc sa incerc aceste masti pentru ca nu le-am folosit si as fi foarte curioasa sa vad daca sunt asa cum am auzit de la prietenele mele si plastruri pentru ca am probleme cu punctele negre care sunt o problema si felul in care le-ai descris par a fi perfecte pentru tenul meu sincer nu am incercat nici o masca de la ei dar as vrea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC : Valeria Roxana Lungu
    FB : Lungu Valeria Roxana

    Am dat like cu Lungu Valeria Roxana

    Iubesc pur si simplu aceste masti. Sunt magnifice si iti lasa tenul ca de bebelus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fb: Madalina Iuliana
    Gfc: Madalina Iuliana
    Nu am incercat decat "pore strips" si mi se par geniali; fata de alte marci, chiar curata bine nasul.

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Madalina
    Fb: Dinu Florina
    Sunt produse de calitate si foarte utile, perfecte pentru bagajul de vacanta. Le folosesc mereu cu placere si incredere.

    RăspundețiȘtergere
  9. FB: Gabriela Gabriela
    GFC: gabriela gabriela
    Produsele Montagne Jeunesse sunt foarte bune si o spun pentru ca le-am incercat si cu adevarat iti lasa fata curata si proaspata,eu zic ma arat mai tanara sau poate asa ma simt eu dupa ce folosesc mastile Montagne Jeunesse.

    RăspundețiȘtergere
  10. Like FB: Daniela Ancuta Crisan
    GFC AncaDanielaStyle
    Nu am incercat nici un produs de la ei dar as fi curioasa sa vad cum se comporta pe tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC:CRISTI_CRISTI186,
    FB:PAVELESCU CRISTIAN,Niste produse foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    gfc: nadia candrea
    fb: nadia alina candrea
    Nu am incercat pana acum aceste produse, dar sunt tare curioasa cum ar actiona pentru mine! Nici nu mai stiu de cand nu mi-am mai facut o masca pentru fata, asa ca imi doresc mult sa castig!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. gfc:claudia_mami
    like fb : nicoleta ciocoiu
    nu am avut ocazia sa l testez pe nici una insa am citit scurte pareri despre aceste mascute ,as vrea sa le incerc pentru ca sunt fana a mastilor cosmetice si sunt curioasa ce rezultate va da la mine .

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Lorena Lal
    FB: LoRe LOre
    Imi doresc sa incerc aceste masti deoarece am un ten mixt care se ingrasa foarte repede si sunt curioasa daca dupa folosirea lor voi avea un ten mai curat si catifelat!

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC: anyt_dodo
    FB: Ionescu Ana-Claudia
    Mi-ar placea tare mult sa incerc aceste produse deoarece am auzit doar pareri bune despre produsele firmei Montagne Jeunesse si sincera sa fiu niciodata nu am folosit masti pentru fata si poate o sa am ocaziu sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC adina radu
    fb radu adina
    Imi plac mastile Montagne Jeunesse.Am incercat-o pe cea cu ciocolata si a fost foarte buna pentru ten...sa nu mai spun ca imi venea sa o mananc. Mi-ar place sa incerc si alte masti de la Montagne Jeunesse

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: blueroses
    FB: Cristina Chitanu
    Eu am incercat cateva masti MJ si mi-au placut toate, cele peel-off ma amuza teribil - imi dau senzatia ca am o piele noua dupa :) Toate mastile incercate de mine miros grozav :) Inca nu am incercat varianta cu material imbibat, suna relaxant.
    Multumim pentru premiu, un rasfat din acesta natural suna grozav.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC: Gavriloiadina
    FB like: Adina-Mirabela Gavriloi
    Imi plac aceste masti, mi-au fost utile si am fost foarte multumita de ele.Imi doresc sa castig, deoarece mastile puse ca premiu promit sa ofere un ten impecabil si cine nu vrea asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  19. Cristina Grindean19:13

    GFC: cristina
    FB: Chris Grindean
    Sunt fana MJ, am incercat din mastile lor si nu am fost dezamagita, mi-ar placea sa le incerc pe toate. Raportul calitate/pret e unul foarte bun, de asemenea, diversitatea este mare, fiecare poate sa isi gaseasca o masca potrivita pentru tenul sau.

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC:Brigette
    FB:Brigette Brigi
    Imi doresc aceste produse pentru ca le ador pur si simplu! Am incercat deja cateva masti pentru curatare si hidratare,dar acestea sunt inca pe lista de cumparaturi,doar daca nu am noroc si le castig aici :) Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  21. gfc-medvei monika
    fb-monika erzsebet
    As dori sa incerc produsele Montagne Jeunesse deja de foarte mult timp pentru ca am auzit numai bune despre ele dar nu le-am la noi in magazine din pacate, poate acum o sa am ocazia sa le incerc.
    Multumesc pentru sansa!
    medveimonika@gmail,com

    RăspundețiȘtergere
  22. GC: Buburuza
    FB : Buburuza cu atitudine
    Sunt foarte curiosede cele tonice,toate lumea pe youtube le adora ,asa ca e musai sa le incerc si eu :*

    RăspundețiȘtergere
  23. GFC:Corina
    FB:Corina Pantiru
    Am mai incercat mastile Montagne Jeunesse si pot spune ca sunt extraordinar de buna, dupa folosire fata mea era mai neteda ca niciodata , mai luminoasa , si placut mirositoare (masca cu ciocolata e geniala)

    RăspundețiȘtergere
  24. Stefania Petcu20:08

    gfc: petcu
    fb:Stefania Petcu
    Mi-ar placea sa incerc aceste produse, am incercat cateva masti de ale lor si mi au placut tare mult:) mi au lasat tenul catifelat si mai curat:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Gfc: Catalina Mitu
    Fb: Mitu Catalina
    Plasturii pt punctele negre sunt nelipsiti din dulapiorul cu cosmetice din baia mea. Am mai incercat cateva masti de la Montagne Jeunesse si rezultatul a fost peste asteptarile mele,sunt foarte foarte bune si au grija de tenul nostru

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC:IuliaSava
    FB:Iulia Sava
    Sunt foarte bune produsele si as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim13:44

    GFC:Miruna Ana-Maria
    fb:Miruna Ana-Maria
    Imi place sa am un ten impecabil si e aceea ofer foarte mult timp acestei rutine zilnice.Pana acum am incercat masca cu ciocolata Montagne Jeunesse si urmeaza plasturii pentru puncte negre deoarece ii am de mult timp in vizor dar care pana acum nu au reusit sa faca parte din colectia mea.

    RăspundețiȘtergere
  28. FB&GFC:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/686768344673706.Am incercat masca cu aloe si ciocolata alba,sunt bune,mi as dori si plasturii!

    RăspundețiȘtergere
  29. Stefania Petcu23:11

    gfc: petcu
    fb:Stefania Petcu
    Imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca am folosit o data o masca de a lor si mi a placut foarte mult, mi a lasat pielea mai fina si mai curata:)

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC: Geta
    FB: Geta Alexiu
    De cand am descoperit mastile Montagne Jeunesse le folosesc mereu. Sunt un fel de ritual in viata mea. Produse de foarte buna calitate si care imi rasfata tenul.

    RăspundețiȘtergere
  31. GFG; Ligia NicolaE
    fB: Ligii si Emy
    Imi place sa am un ten curat si liber si imi doresc sa incerc aceste doua masti..Vreau sa incerc aceste masti pentru ca am auzit ca sunt bune ..cien nu si-ar dori sa le castige ptr un ten frumos?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...