joi, noiembrie 7

Octomber Favorites - 2013


  Pentru azi am preagatit un nou tip de postare. Este vorba de ,,favoritele lunii". Sunt multe beauty bloggerite care apeleaza la acest mod de a prezenta o parte din produsele pe care le folosesc, prin intermeniul unei singure postari.
 Cam din acelasi motiv mi-am propus sa apelez si eu la acest gen de postari. Din pacate timpul, o resursa din ce in ce mai rara, nu-mi ofera posibilitatea de a posta informatii despre fiecare produs in parte.
 Revenind, in ceea ce priveste luna octombrie tin sa mentionez, ca nu am exagera cu comparaturile de cosmetice.  Nu pentru ca nu as fi fost atrasa de diferite oferte sau farduri intens colorate ci pentru ca m-am pus pe economisit pentru Black Friday. 


 In ceea ce priveste produsele de machiaj, in octombrie am folosit baza de machiaj din gama HD de la MUFE, fondul de ten Fluid Fondation Hydromat Protection in nuanta 1 si pudra translucenta in nuanta 2, ambele de la Make-up Studio. Pentru pleoape am apelat la baza de la Too Faced, un produs pe care il folosesc de foarte mult timp, cu mare placere, la fardul Chanel in nuanta 18 bolide, o nunata placuta usor sidefata si nelipsitul tus crema de la Inglot. 


Pentru sprancene folosesc in continuare Aqua Brow de la MUFE, in nuanta 25. Buzele mele au si ele nevoie de putina culoare, iar pentru asta am folosit lipgloss-ul Glossiness her de la Benefit in nuanta "who does your work?".  
 Parul necesita si el o ingrijire speciala. Pentru ai satisface nevoile am folosit samponul si balsamul Smooth Cure de la Joico, crema modelatoare de la TRESemme si peria Tangle Teezer, care ma scoate de fiecare data din incurcatura. Oricat de incalcit mi-ar fi parul, ea ma ajuta sa-l descalcesc fara sa-l traumatizez in vre-un fel.


 In final, am ajuns si la ingrijirea pielii. In ultima luna am folosit crema hidratanta Ivatherm (pe care am uitat sa o pozez) si gelul cu particule aurii Sugarbabes. 


O data cu venirea toamnei am schimbat si parfumul. In ultima perioada am folosit Harve Leger, un parfum de care m-am indragostit si pe care cu siguranta am sa-l recumpar.  
Ce produse interesante ati folosit in Octombrie? 
Pupici,
Ale 

3 comentarii:

  1. Nu cred ca am folosit ceva nou sau iesit din comun :)).O perie Tangle Teezer imi doresc si eu mult de tot, insa tot cumpar alte nimicuri si o las pe plan secund.Poate o primesc de la Mos Nicolae.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) esti bogata...vin sa-ti fur parfumul..:*
    eu nu prea ma machiez..adik m-ai deloooc!!!!! ultima data cand m-am machiat a fost prin septembrie,si am folosit de cat o crema ptr protectie,fond de ten de la oriflame,si un pic de rimel..:P
    nu am ce sa-ti zic produse interesante..:(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...