marți, august 20

Shines like a diamond..

Hello,

Pentru azi am pregatit o postare mai stralucitoare. Poate va amintiti ca va povesteam la un moment dat, ca am o problema cu bijuteriile, mai exact ca nu reusesc sa le port. Am inceput sa ma obijnuiesc cu ideea ca bijuteriile aranjeaza o tinuta si ca am mare nevoie de ele.

Pentru a pune in aplicare ceea ce mi-am propus aveam nevoie de cateva bijuterii noi, asa ca am apelat la Bellast, un site de unde puteti achizitiona si voi diverse bijuteri de de argint. 
Mi-a fost destul de greu sa le aleg doar pe acestea, insa bugetul nu-mi permitea de aceasta data mai mult.
In ceea ce priveste preturile nu pot sa va spun decat ca sunt mult mai accesibile decat de noi, iar calitatea produselor e superioara.


 Daca doriti sa vedeti pretul sau alte detalii despre acesti cercei da-ti click AICI!




O furnica s-a indragostit de cercelusi si incerca sa mi fure:) 




Am hotarat sa fac pozele in gradina cu trandafiri si asta din simplul fapt ca frumusetea si simplitatea trandafirilor se potriveste de minune cu eleganta bijuteriilor.  
Sper ca in curand sa revin si cu un nou OOTD, la care sa pot accesoriza aceste bijuteri superbe.
 
Astept parerea vostra cu privire la aceasta postare! 
In plus daca lasati un comentariu care sa contina parerea vostra personala si un link al unui produs care va place foarte mult de aici, aveti sansa de a castiga un mic premiu surpriza. 

Pupici, 
Alesya :)

4 comentarii:

  1. Heyy..ai avut o idee geniala :)
    sunt frumoase toate bijuteriile,ai gusturi bune..felicitari
    toate bijuteriile sunt frumoase..dar parca mai special este din link-ul asta :http://lumea-cosmeticelor.blogspot.ro/2013/08/shines-like-diamond.html
    sa le porti cu placere pe toate..puup

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.bellast.com/18''-give-me-hope--unique-flying-dove-pendant-with-925-sterling-silver-plated-copper_p31603296.html...sunt niste bijuterii....foarte frumoase.simple si delicate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine si de calitate.Nici eu nu prea port bijuterii desi imi plac.Mie imi place acesta http://www.bellast.com/fine-four-leaf-clover-rhinestone-crystal-sparkling-necklace-with-18k-white-gold-plated_p31604771.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Colierul dragut l-am mai vazut la o bloggerita :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...