luni, decembrie 8

Beauty Bloggers Meeting Cluj 3


 In sfarsit, dupa 4 saptamani lungi si grele, stau si eu relaxata in fata calculatorului. Nu stiu daca v-am spus sau nu, dar am redecorat in mare parte casa. Acum arata totul asa cum mi-am dorit, insa cele 4 saptamani in care m-am terzit la ora 8 cu meseriasii in casa si m-am culcat la ora 10 cu ei tot aici, au fost crunte. 
 Acesta este si motivul pentru care nu am reusit sa postez nimic in tot acest timp. 
 In perioada in care am lipsit a avut loc Intalnirea Anuala A Beauty Bloggeritelor din Cluj. Din fericire, chiar daca toate hainele-mi erau prin saci am reusit sa gasesc ceva cat de cat potrivit si sa-mi fac si eu aparitia.

Pentru ca nu era suficient ca am lipsit de pe blog atat de mult timp, a fost necesar sa-mi distrug si cardul de la aparatul foto ca sa pierd toate pozele de la eveniment (plus multe alte poze).
Noroc cu pozele oficiale..


Organizatoarele s-au descurcat de minune, invitatele au fost superbe iar candy bar-ul de la Rawana foarte atragator! Ca de fiecare data, m-am simtit bine in compania fetelor. 
La final, am avut parte de niste surprize tare placute. Fetele ne-au oferit cate o diploma si goodie bag-uri care mai de care mai interesante. 








Fata de anii trecuti, anul acesta am avut parte de o supriza mai speciala. Este vorba de un filmulet realizat in cadrul intalnirii si de care nu am stiut nimic. 
Va invit sa-l urmariti si apoi sa-mi spuneti ce parere aveti despre despre aceasta intalnire: 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...