duminică, iunie 8

Cum scapam de bataturi si vezicule?! (+Concurs)

Buna dragelor,

 In sfarsit a venit vara! Sunt atat de incantata ca avem parte in sfarsit de soare, incat as sta non-stop afara.
O data cu venirea verii am scos si rochitele, fustitele si incaltamintea de vara din dulap. Singura problema e ca pentru mine, balerinii, sandalele sau pantofii sunt un mare chin. Am picioarele extrem de sensibile si e suficient sa ma duc pana la magazin si inapoi ca sa ma trezesc cu o noua vezicula, cine stie pe unde.
 Stiu ca multe dintre voi se confrunta cu aceasi problema, dar folosesc diversi plasturi, cu rivanol de cele mai multe ori, ca sa protejeze zonele sensibile. Am incercat si eu aceasta tehnica, insa pentru mine nu are efect.
 Plasturele isi schimba locul daca nu am foarte multa grija cand ma incalt, se umezeste si se dezlipsete extrem de repede, iar daca e vorba de intrat la dus nu am nicio sansa sa ies cu plasturele la locul lui.
 Din fericire, in ajutorul meu au venit cei de la Hartmann, care au creat DermaPlast Bataturi si Vezicule.

Am testat plasturii si sunt extrem de incantata. In sfarsit am gasit o metoda de a-mi purta toate perechile de pantofi, fara griji.


Ambalajul este foarte practic. O cutie de plastic compacta, frumos finisata, ascunde in interior plasturii de care am nevoie, fie ca e vorba de cei pentru vezicule, bataturi sau chiar cei pentru pentru copii. In plus, sunt impachetati individual si sunt extrem de usor de aplicat.


 Plasturii sunt transparenti, deci nu sunt vizibili dupa ce sunt aplicati pe piele si astfel pot folosi cate 2-3 o data. Nu-mi mai fac griji ca arata inestetic! 
  Reduc presiunea si amelioreaza durerea imediat dupa aplicare. Fiind rezistenti la apa ii puteti folosi si la dus, fara probleme. 


 In cazul celor pentru bataturi, pelicula hidrocoloidala inmoaie suprafata cornoasa a bataturii si astfel am scapt eu de o batatura destul urata. Este adevarat ca nu am scapat de ea in 20 de minute ci doar dupa ce mi-am aplicat 2 plasturi, asa cum scrie la carte. Dar pot sa va asigur ca eu nu am gasit o alta modalitate mai usoara decat aceasta.


In final vreau sa va spun ca sunt extrem de multumita de plasturii DermaPlast si am sa-i recumpar ori de cate ori va fi necesar! Daca aveti si voi astfel de probleme va recomand sa-i incercati.  

Concurs!

Impreuna cu DermaPlast vreau sa va invit la concurs. Ne-am gandit ca multe dintre voi au probleme cu bataturi sau vezicule si astfel va oferim posibilitatea de a castiga o umbrela cadou + 1 set de plasturi pentru bataturi si un set de plasturi pentru vezicule mari! 

Ce trebuie sa faci?
1.Sa urmaresti Ale's Beauty Blog prin GFC
2.Sa dai like paginii de facebook Ale's blog
3.Sa raspunzi la intrebarea: Ce folosesti cel mai des pentru a combate veziculele sau bataturile: plasturi normali sau plasturi special destinati acestor probleme? Prin ce difera cei speciali de cei normali?
4.Sa lasi un comentariu care sa contina: numele cu care ma urmaresti prin GFC, nume facebook si raspunsul la intrebare.

Concursul este valabil pana in 30.06.2014
Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul Random.org
Succes tuturor!
_______

Castigatoarea concursului este: Stefania Petcu


Felicitari!

Astept un e-mail (adresa de e-mail: alexandrapop.1193@yahoo.ro) cu datele tale de contact. In cazul in care nu primesc e-mailul in termen de 24h ma simt nevoita sa aleg o alta castigatoare!



20 de comentarii:

  1. GFC: morphine
    fb: KKinga Kinga
    Folosesc plasture normal, dar sunt curioasa cum sunt astea speciale :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gk : Ligia Nicolae
    Sincer foloseFC: Ligia Nicolae
    Faceboosc plasture normal, ceea ce gasesc prin casa sau cumpara surorile mele :)....sinc, sunt curioasa cat de bune sunt astea...Felicitari pentru ce ai scris..foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc:claudia_mami
    fb :nicoleta ciocoiu
    folosesc cel mai des plasturi normali insa as incerca si acesti platui speciali la ce bataturi am de la noi balerini..

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC Lacramioara Baltag
    fb Lacra Lacry
    Mai des folosesc plasturii normali, pentru ca nu am stiut de aceste "minunatii" . Citind postarea ta, diferenta este una destul de mare in ceea ce priveste efectele imediate si faptul ca sunt transparenti fata de cei normali.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    eu abia acum aflu despre acesti plasturi in mod detaliat, pentru ca auzisem de ei, dar nu cu foarte multe amanunte.
    Eu ma confrunt cu bataturi vara si din pacate, nu am folosit ceva de acest gen pana acum. Mai apelez din cand in cand la o prietena, pedichiurista, care ma mai scapa de chin!
    fb: nadia alina candrea
    gfc: nadia candrea
    Multumesc pentru sansa si pentru informatiile pretioase!

    RăspundețiȘtergere
  6. FB, GFC Loredana Vlaescu
    EU de obicei folosesc plasturi normali, nu i-am incercat pe acestia. Seara, cand ajung acasa, fac baie la picioare in apa calda si aplic crema de galbenele pe rana :)

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC: Paula Karina
    fb: Paula Karina
    Folosesc plasturi normali, si cateodata imi iau talpici moi ca sa ma simt bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Stefania Petcu12:34

    Buna:)
    gfc: etcu
    fb:Stefania Petcu
    Folosesc plasturi normali ,simpli,chiar de curand am avut niste rani urate la calcaie si era un chin sa merg zilnic la serviciu, am folosit plasturi simpli,dar cred ca cei speciali sunt mai buni si ajuta mai reperde la vindecarea ranilor

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit pana acum plasturii speciali pt bataturi si vezicule. Pana acum foloseam aloe vera si plasturi normali, dar sunt curioasa daca cei speciali au vreun efect.

    GFC: Cristiana Cornea
    FACEBOOK: Cristiana Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  10. am folosit plasturi cu silicon dar in general cand nu am folosesc plasturi obisnuiti ! GFC si FB : Kremer Anamaria Rut

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC:Iulia Sava
    FB:Iulia Sava
    folosesc plasturi simplii cu rivanol

    RăspundețiȘtergere
  12. gfc: Ionica Mihai
    fb: Ioana Mihai
    folosesc plasturi simpli

    RăspundețiȘtergere
  13. Adyna_RAdU19:03

    gfc,fb:Adina Radu
    Folosesc plasturii normali cu rivanol.Nu i-am incercat pe cei speciali

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: karina
    Fb: Karina Neamtu
    Nu am mai folosit pentru bataturi plasturi normali de cand i-am descoperit pe cei speciali. Erau o bataie de cap si, pe deasura, si inutili. Aici puneam plasturele si exact langa imi aparea alta besicuta :(. Apoi am prins o mostra intr-o revista de plasturi de la Compeed si am vazut diferenta! am mai incercat si alte specimene insa nu am mai nimerit asa buni. Din astia nu am vazut pana acum insa sunt curioasa cum sunt, eu oricum am vesnic bataturi de la ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  15. lautarescu adriana23:19

    gfc,fb adriana lautarescu
    pana acum am folosit normali pt ca nu stian de astia,dar cu siguranta ii voi purta pe acestia de acum

    RăspundețiȘtergere
  16. ioana alexandrescu23:20

    gfc ioana alexandrescu
    fb ioana alexandrescu
    am folosit plasturi normali cu rivanol

    RăspundețiȘtergere
  17. ungureanu gabriela23:21

    gfc si fb ungureanu gabriela am folosit plasturii compeed

    RăspundețiȘtergere
  18. Gfc: Michely
    Fb: Mihaela Luca
    Am folosit doar plasturi normali, iar vara chiar am mereu probleme de la incaltaminte.
    Cei speciali ajuta la vindecarea mai rapida a basicilor si bataturilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dulce Ale19:53

    GFC si FB: Dulce Ale, intr adevar am si eu problema bataturilor realizate de nenumaratele mele perechi de incaltari. Probabil ca vor exclusivitate si, din aceasta cauza, se razbuna pe mine :). N am folosit decat plasturi normali, dar, dupa lecturarea promisiunilor acestui produs, mai ales aspectului inmuierii suprafetei cornoase a bataturii si disparitia rapida a aacesteia, cu siguranta il voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC: beauty_and_others

    FB: Nicoleta Alexandra

    Cel mai des folosesc plasturi normali. Plasturii speciali difera de cei normali prin faptul ca acestia sunt rezistenti la apa si pot fi folositi si la dus si ajuta la vindecarea rapida a veziculelor/bataturilor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...