sâmbătă, martie 1

Review: UltraFlesh ShineBox

Buna dragelor,

Azi vreau sa va vorbesc despre unul dintre ultimele produse care s-au alaturat colectiei mele. Este vorba de o cutiuta magica pentru iluminare: UltraFlesh Shinebox . Daca la inceput eram sceptica in ceea ce privea produsul, acum sunt pe deplin multumita si incantata.
Cutiuta este defapt o paletuta dispusa pe 4 straturi: capacul, iluminator pudra, 2 iluminatoare crema si 2 creioane iluminatoare.


 Cu riscul de a ma repeta, vreau sa va spun ca sunt extrem de multumita de calitatea produsului.
Pudra iluminatoare e extrem de pigmentata. O cantitate mica de produs fiind suficienta pentru iluminarea tuturor zonelor.
Iluminatoarele crema le-am folosit mai putin, dar sunt si ele foarte bune. Acestea sunt in doua nuante: una cu reflexii aurii si una rozulie.
Cele doua creioane le folosesc pentru iluminarea coltului interior al ochiului, dupa terminarea machiajului. Si acestea sunt tot in doua nuante, precum iluminatoarele crema.

Ultraflesh - Shinebox - Swatches

   In ciuda faptului ca nu inteleg de ce ar fi atat de multe produse pentru iluminare intr-un singur set, ma declar multumita de acest produs.
  Paleta poate fi achizitionata de la StrawberryNET la pretul de 128.50 lei (in acest moment e reducere 70%)
Ati incercat produsele Fusion Beauty?

Pupici, 
Ale :)
*Produs primit pentru testare

2 comentarii:

  1. Am mai văzut acest kit şi pe alte bloguri şi multe fete sunt încăntate.Adevărul este că arată tare bine, mai ales iluminatoarele cremă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar cam multe produse pentur iluminat intr-o trusa de genul asta. Era mai util un fard de sprancene, poate.

    Te pup

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...