luni, februarie 3

Make-up: Multicolored Balls # 1

Hello,

  Au trecut luni bune de cand nu am mai postat un machiaj pe blog. Mi-am propus sa recuperez tot acest timp irosit incepand de acum. Nu stiu daca reusesc sa fac tot ceea ce mi-am propus, dar ceea ce stiu e ca vreau sa incerc.
  Primul machiaj din acest an este defapt ultimul machiaj "pozat" al anului 2013. Spun asta pentru ca am realizat si alte machiaje in ultimele ore ale anului trecut, dar din pacate nu am reusit sa le si pozez. In plus, nu am reusit sa-mi achizitionez un nou aparat foto, iar cel vechi face poze mai proaste decat telefonul.
 Astfel, pentru poze "de calitate" am nevoie de un fotograf profesionist. Si de aceasta data, am apelat la Levi, omul care nu m-a refuzat niciodata cand i-am cerut ajutorul.




 Cu aceasta ocazie trebuie sa-i multumesc Roxanei pentru ca a acceptat provocarea. O numesc provocare pentru ca nu e tocmai simplu si placut sa stai sa-ti umple cineva buzele de lipici sau sa porti gene false de 1 km.  


 Chiar daca va place sau nu am rugamintea sa-mi spuneti ce parerea aveti. E foarte important pentru mine feedback-ul primit de la voi. Doar asa pot sa-mi dau seama cam unde ma situez :) 
Abia astept sa aflu parerea voastra! 
Pupici, 
Ale 

5 comentarii:

  1. Imi place mult rezultatul final:)
    Genele ii dau un efect foarte fantasy, practic, ele constituie tot farmecul machiajului.
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. wooooow..catt de tare..foarte frumoasa modelul tau..:X../si foarte frumos make-up...cel mai tare make-up artisti..esti:*
    iti urez succes in continuare:)
    esti total minunat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos machiaj, imi place efectul pe care il are nuanta de pe buze.Nu ma omor eu dupa astfel de gene, insa pentru un fantasy make-up, sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este superb !! Iti ador munca

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte wow!
    îmi place :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...