sâmbătă, ianuarie 18

Review: Hera Hair Parfum

 Buna dragelor,

  Azi, vreau sa va vorbesc putin despre Hera Hair Parfume. Un produs destinat ingrijirii parului, aduse pe piata din Romania de Sageco Concept.
  Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.


  Daca mai sunteti in dubii, tin sa va asigur ca ati inteles bine. Este vorba de un pafrum pentru par. Am ramas si eu uimita prima data cand am auzit de el, insa dupa 2-3 minute am constat ca nu e chiar atat de ciudat.
  Pentru persoanele care nu-si spala parul la fel de des precum o fac eu, adica zilnic, cred ca e un mare ajutor acest parfum. E foarte simplu sa aplici 1-2 spray-uri si sa scapi de mirosul neplacut al parului.
  

  Persoanal. am ramas uimita de eleganta ambalajului. Combinatia de negru cu auriu iti da senzatia de produs de lux (daca nu sti ca e pentru par esti tentat sa-l folosesti precum un parfum normal)
  In ceea ce priveste mirosul, nu pot sa spun ca mi se potriveste. Din pacate sunt adepta parfumurilor fresh, iar acesta este mai degraba dulce. Nu ma pricep foarte bine la descris miresme, dar va las lista cu notele parfumului: bergamota italiana, fructele loquat, orhideea de la miezul nopţii , trandafirul, iasomia albă, mimoză, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, lemnul de santal şi moscul.
  Ingredientele nu fac sa plutesc de fericire, dar pentru aplicarea ocazionala nu cred ca afecteaza foarte tare.
Lista de ingredinetle o puteti vizualiza in imaginea de mai jos:  


In cazul in care am sa oberv imbunatatiri in ceea ce priveste protectia UV, reglarea nivelului se sebum sau altceva am sa revin cu detalii. 

Pana atunci, vreau sa va arat si noua mea manichiura, in ton cu Hera Hair Parfum..


Ati incercat sau ati auzit de acest tip de parfum?
Pupici,
Ale


3 comentarii:

  1. nu am auzit de acest parfum:(
    a aparut de mult?

    RăspundețiȘtergere
  2. Super manichiura, am sa incerc si eu sa o reproduc.
    Despre parfum am mai citit, insa nu l-am incercat, nu prea folosesc multe produse pe par, din cauza ca este fin si moale si am impresia ca il incarc inutil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim13:26

    Manichiura ta e foarte frumoasa. :)
    Am mai citit despre acest parfum, poate isi are rostul dupa ce ai petrecut cateva ore intr-o cafenea sau intr-un bar si mai trebuie sa ajungi undeva dupa dar nu ai timp sa iti speli parul. Ca altfel nu cred ca ajungem in situatia in care sa ne miroasa parul... cand gatim ar mai fi o varianta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...