duminică, noiembrie 24

Intalnirea Anuala A Beauty Bloggerilor din Cluj, Editia a 2-a

Hello,

    Exact acum o saptmana, am fost la super Intalnirea Anuala a Bloggerilor de Beauty din Cluj, aflata la editia a 2-a. Pentru mine a fost prima editie, din pacate la cea anterioara nu am ajuns din cauza unor probleme neprevazute.
De aceasta data evenimentul a fost organizat de dragele noastre Anca, Laura si Cleo.


  De aceasta data evenimentul a avut loc in cadrul Centrul de frumusete Farmec. Inca de la intrare fetele ne-au facut sa ne simtim bine, facandu-si datoria de adevarate gazde.


*Cele 3 fete cucuiete  
   Inca de la inceput am avut parte de surprize. Co-organizatorul, a tinut sa ne cadoriseasca cu noua colectie in materie de oje, ambalate frumos in cate o gentuta si asezate cu grija pe scaunul fiecarei participante. 

*cutiutele minune si o parte din fete
Dupa ce am ajuns toate si ne-am prezentat (habar nu am ce am spus, sper doar sa fi fost bine), a inceput dezbaterea pregatita de Anca. Tema abordata mi s-a parut extrem de potrivita intalnirii si tin sa va spun ca am aflat si lucruri noi, pe care sper sa le aplic cat mai curand.

*momentul de glorie :)) 
   Dupa ce am terminat de dezbatut, am facut si o scurta pauza. Pentru mine pauza s-a transformat in incheiere, deoarece ma astepta o clienta insarcinata (in ultimele zile) la salon si nu puteam risca sa ramana nearanjata..
 In pauza fetele s-au bucurat de delicatelese Panemar, din meniul Fin Dejun si de infuziile Wellness de la Oriflame. Am promis sa ma razbun! Maine am sa trec pe la Panemar si am sa ma delectez cu minunatul meniu si am sa-mi comand si ceaiul de la Oriflame pentru a nu ramane mai prejos :)



La sfarsitul evenimentului a avut loc si mare surpriza...



Ma bucur extrem de mult ca v-am cunoscut si ca v-am revazut pe cele cu care m-am mai intalnit pana acum. Mi-a facut mare placere sa ma aflu printre voi si sper sa ne intalnim mai des :)

____________

Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell, Cleopatra Coman- Passion For Stylish Life și Laura Opriș- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec

Pupici,
Ale


9 comentarii:

  1. suuper! vreau si eu sa ma intalnesc cu voooi.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost un super eveniment si cred ca te-ai simtit excelent cu atatea fete frumoase in jur si atatea bunatati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand esti printre bloggerite nu ai cum sa te simti altfel...

      Ștergere
  3. Foarte frumos, mi-ar placea sa ma intalnesc si eu cu cateva bloggerite de beauty, mai ales ca am si eu un blogulet:D
    E foarte frumos sa stai in compania unor fete pasionate de aceleasi lucruri ca si tine si sa ti se para ca le cunosti de-o viata:)), cel putin eu asa m-as simti:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest tip de intalniri se organizeaza cam in toate colturile tarii. Poti incerca sa te alaturi si tu :)

      Ștergere
  4. A fost frumos, am citit mai multe postari ale blogerilor participanti, ce pot sa spun ? pacat ca nu sunt si eu beauty blogger, suntet niste oameni minunati si ma bucur ca sunteti din orasul meu ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo...pentru a doua oara l-am citit..foarte frumos!
    cam cate ore tine o intalnire?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...