marți, martie 5

Review: Deep Cleansing Mask&Gentle Face Exfoliator

Buna dragelor,

Azi vreau sa va vorbesc despre 2 produse extraordinare de  Liz Earle. Este vorba despre Deep Cleansing Mask si  Gentle Face Exfoliator.


1. Deep Cleansing Mask
Este o masca potrivita pentru tenul mixt sau gras, dar care poate fi folosita fara probleme si pentru un ten normal. Insa, va recomand sa nu o folositi daca aveti tenul sensibil.

Utilizare:
Masca se aplica pe fata, gat si decolteu evitand zona buzelor, ochilor si cea a parului, imediat dupa curatarea tenului cu ajutorul demachiantului.
Produsul este de culoare cenusie si are un miros usor intepator. Pentru persoanele mai sensibile la miros poate fi deranjant, insa pentru mine au contat mai mult efectele benefice pe care le are asupra tenului decat mirosul. 
Masca curata tenul foarte bine, regaland secretiile de sebum. 


Ingredinte:Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, Kaolin, Mel (honey), Montmorillonite, Glycerin, Glyceryl stearate, Propolis wax, Hectorite, Alcohol denat., Pelargonium graveolens (geranium) oil, Decyl glucoside, Ethylhexylglycerin, Geraniol, Citronellol, Linalool, Xanthan gum, Lactic acid, Polyaminopropyl biguanide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.


Brand: Liz Earle
Product name:  
Deep Cleansing Mask
Expiry date: 
30M 
Quantity: 
75 ml 
Ingredients:
 Le puteti vedea putin mai sus
Price: 
14.00 £ 
Where to buy: 
http://uk.lizearle.com/ 


2. Gentle Face Exfoliator
Este un exfoliant usor care ajuta la indepartarea celulelor moarte situate fara a agresa tenul. La fel ca si in cazul mastii nu va recomand sa-l folositi daca aveti un ten sensibil .

Utilizare:
Se aplica pe ten o cantiate mica de produs, masand tenul prin miscari circulare. Este recomandat sa nu insistati aspura zonei di njurul ochilor si sa ma concentrati asupra fruntii, nasului si pometilor. Dupa aplicare se clateste cu apa cald si se tamponeaza tenul cu un prosop.
Este foarte usor de dozat cantitate necesara, fara a risipi produs, deoarece ambalajul acestuia este prevazut cu o pompita extrem de practica. Fiind un exfoliant usor il puteti folosi chiar si zilnic. Eu personal il folosesc o data la doua zile pentru ca nu consider ca e necesar sa-l folosesc mai des de atat, insa daca considerati necesar il puteti folosi in fiecare zi.  

Ingrediente: Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Jojoba esters, Cetyl esters, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cera alba (beeswax), Polysorbate 60, Sorbitan stearate, Eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf oil, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Limonene, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide, Polyaminopropyl biguanide

Brand: Liz Earle

Product name:  Gentle Face Exfoliator
Expiry date: 30M 
Quantity: 70 ml 
Ingredients: Le puteti vedea putin mai sus
Price: 14.00 £ 
Where to buy: http://uk.lizearle.com/ 

Folositi produse Liz Earle?  Ce parere aveti despre ele?
Pupici,
Alesya

3 comentarii:

  1. exfoliantul pare interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. E prima oara cand aud de brandul asta, sa nu razi de mine! Par interesante produsele, dar, din nefericire, ma situez in categoria ten sensibil, deci nu cred ca mi-ar prinde bine, din ce spui tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina Barbieru09:23

    Nu am incercat, inca !<3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...