luni, martie 4

Leapsa by Juliet

Buna dragelor,

Pentru azi mi-am propus sa raspund intrebarilor din ,,leapsa'' lui Juliet. Este vorba de 8 intrebari legate de activitatea mea in blogosfera..

Nacked Basic Urban Decay-1


Ce ai invatat de la fetele din blogosfera?

In primul rand am invatat sa fiu frumoasa. Nu neaparat sa-mi aplic fond de ten pe fata ci sa am increde in mine, in ceea ce sunt cu adevarat. Dar sa nu uitam ca blogeritele au fost cele care m-au determinat sa-mi aleg meseria pe care o practic acum, si ca starea de bine pe care o transmit ele imi da puterea de care am nevoie ca sa trec mai departe. 


Imprumuti din cosmeticele tale prietenelor?

Categoric NU! Prefer sa le fac cadou produsele pe care nu le folosesc eu si sa evit sa le imprumut cosmeticele mele. Daca e vorba sa le machiez eu nu e nicio problema, dar de imprumutat nu se pune problema.


Care sunt aspectele placute si mai putin placute ale bloggingului?

Sunt atatea aspecte placute incat nici nu stiu cu ce sa incep. Oricum, mandria de a face parte din acesta comunitate cred ca explica totul.
De aspectele neplacute nu prea am ce sa zic, pentru ca pana in acest moment nu m-am confruntat cu asa ceva..




Cum iti vezi blogul peste 10 ani?

Un mic Paris?! In 10 ani se pot intampla atat de multe..Cert e ca mi-am propus ca de luna viitoare sa adaug blogului o noua tema pentru discutii. Sper ca peste 10 ani sa gasiti aici raspunsul tuturor intrebarilor voastre.


Dupa ce criterii iti cumperi produsele cosmetice? Review-urile din blogosfera iti influenteaza achizitiile?

Cand e vorba de cumparat produse noi, clar trebuie sa ma sfatuiesc cu cineva. Cel mai usor mod de a gasi toate informatiile necesare este de a cauta review-uri realizate de blogerite. Nu exista sa nu fi scris cel putin o blogerita despre produsul care ma intereseaza, iar daca gasesc mai multe pareri, ceea ce se intampla de cele mai multe ori, e cu atat mai bine. 

Care este cel mai recent produs cosmetic care a intrat in rutina ta de beauty?

Chiar acum cateva saptamani am descoperit Resist Daily Smoothing Treatment with 5%AHA de la Paula's Choice, si pot sa spun ca acesta este cel mai nou produs pe care l-am adaugat rutinei mele. Este un produs care si-a facut efectul de la prima aplicare, si sper ca si in viitor sa fiu la fel de multumita de el.

Cat timp pe saptamana dedici blogului (scrirea articolelor, citirea blogurilor, comentarea postarilor etc.)

Din pacate in momentul de fata nu prea am timp pentru blog, dar incerc ca cel putin 45 de minute pe zi sa le dedic cititului si scrisului de noi articole. Sper ca in viitorul apropiat sa am mai mult timp pentru scris si sa pot publica minim 2-3 articole pe saptamana.

Pupici,
Alesya




5 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru participare, mi-a facut placere sa citesc raspunsurile tale ;)
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu uita una dintre reguli este sa adugi Juliet.ro la tine in blogroll ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...