sâmbătă, noiembrie 3

Shopping day!

Azi vreau sa va vorbesc putin despre produsele pe care le-am cumparat/primit in ultima vreme. Am inceput foarte bine luna octombrie, cu o gaura imensa in buzunar.
Ce mi-am cumparat/primit?
Crema si gomaj Sephora:

Intentionam de cel putin 2 luni sa-mi cumpar o crema, insa aveam nevoie de un impuls. Am avut parte de acesta imediat ce-a venit prietena mea in vizita, asa ca m-am ales cu 2 produse de care aveam mare nevoie.

Pensula Cosmetic Style:
Pentru ca acum cateva zile a fost aniversarea Alexandrinei, m-am gandit ca ar fi frumos sa-i fac si eu o mica surpriza. Astfel, am dat o comanda la Cosmetic Style de unde am cumparat o paleta Sleek pentru prietena mea si o pensula pentru mine.
Cei de la Cosmetic Style au fost foarte draguti si mi-au oferit un blush BarryM, perle bronzante  beauty uk, o oja Sleek si 3 oje superbe BarryM.

De foarte mult timp imi doream o stamplia pentru unghii, insa de fiecare data cand eram pregatita sa o cumpar ori nu era de gasit prin magazine, ori aruncam banii pe altceva. De aceasta data am reusit sa intru si eu in posesia unei astfel de sampile cu ajutorul KKcenter.

Si nu in ultimul rand vreau sa ''ma laud'' cu noua mea oja Misa pe care am primit-o de la Beauty Chamber si care are o nunata superba!

Sunt extrem de incantata si cat mai curand posibil am sa realizez si cate un review pentru fiecare produs!

Pupici,
Alesya

4 comentarii:

  1. Foarte frumoase produsele tale!Abia astept sa ne vorbesti despre ele dupa ce le incerci!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gaura imensa in buget... :* din cauza prietenei.Ce scumpa esti.Sa le folosesti sanatoasa :*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu din cauza prietenei, ci din cauza nevoilor mele:)
      Sa nu te simti vinovata:))

      Ștergere
    2. Nu ma simt vinovata.Le meritai :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...