marți, aprilie 10

Review Creme Renovatrice - Provence Sante

Azi vreau sa va vorbesc despre crema mea preferata. Este vorba despre crema regeneranta de la Provence Sante. Este o crema potrivita pentru toate timpurile de ten, fara parabeni, phenoxyethanol sau silicon si contine ingrediente active precum: ulei de morcov, ulei de germeni de grau, apa de grapefruit si apa de kiwi.
Imi place foarte mult acesta crema deoarece imi protejeaza foarte bine tenul de factorii externi si in acelsi timp confera tenului luminozitate si prospetime.
De cand folosesc acesta crema (de cateva luni bune) pot sa va spun ca nu mai am probleme cu tenul. Sa nu va imaginati ca nu-mi mai apre nici macar un cos, sau ca tenul meu nu mai este niciodata deshidratat. Dar, cosuri am foarte putine, imi apar doar in ,,acea perioada'' a lunii, iar daca folosesc crema in fiecare dimineata si uneori chiar de doua ori pe zi (in zilele ''grele'') tenul meu este perfect hidratat. 
Acesta crema este foarte usor de folosit, datorita aplicatorului special. Din flacon iese exact cantitatea necesara unei aplicari, iar bacteriile nu mai sunt introduse in recipient de fiecare data cand folosim crema.

Brand: Provence Sante
Product name: Creme Renovatrice 
Expiry date: 6M 
Quantity: 50 ml
Price: 73,5 lei

*Produs primit pentru testare
Ati folosit produse Provence Sante? Ce parere aveti despre ele?
Pupici,
Alesya:)

4 comentarii:

  1. Suna foarte bine, ma pun sa studiez si eu site-ul... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am folosit crema antirid Provance Sante 20-40 de ani,dar nu a fost destul de buna iarna...chiar nu a facut fata deloc:).
    Cand se va mai incalzi o voi folosi din nou.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la studiat Simona..

    Poate ca nu e crema potrivta pentru sezonul rece..sper sa fi mai multumita de data acesta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am folosit...dar daca zici tu ca sunt bune, avem incredere :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...