sâmbătă, martie 17

Review & Swatch L'Oreal Glam Shine Crystal Gloss



De curand am testat glossul L'Oreal Glam Shine Crystal Gloss nuanta Bronze Strass si pot sa spun ca a fost destul de usor sa-mi formez o parere despre acest produs.


Nu pot sa spun ca sunt o iubitoare de gloss-uri, (nu-mi plac gloss-urile pentru ca in general sunt lipicioase)  chiar daca imi place rezultatul lucios pe care il obtin. Insa, de cele mai multe ori gloss-ul este cea mai buna solutie pentru a avea buzele stralucitoare.
De acesta data am avut ocazia sa testez  un gloss foarte putin lipicios (un mare plus), si care confera volum si un luciu interesant buzelor. E o nuanta placuta, naturala care contine particule aurii si care poate fi aplicata atat direct pe buze cat si peste un ruj pentru ai schimba putin textura. Acest gloss confera o stralucire intensa buzelor!

Swatch:



Brand: L'Oreal 
Product name: Glam Shine Gloss 
Shade: 300 Bronze Strass

Expiry date: 
24M 
Quantity: 
6 ml 
How to use:
 Luciu de buze.
Ingedients: C18-36 Acid Triglyceride, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polybutene, Tridecyl Trimellitate, Diisostearyl Malate, Silica Dimethyl Silylate, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Isopropylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Synthetic Fluorphlogopite, Benzyl Benzoate, Bht, Polyethylene Terephthalate, Polymethyl Methacrylate, Limonene, Tin Oxide, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hydrogenated Polyisobutene, Palmitic Acid, Parfum / Fragrance.
Price: 43.68 lei 
Where to buy: 
http://www.makeuponline.ro


*Produs primit pentru testare

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca-ti place, si mie imi place mult de tot:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu imi plac glosurile tot din acest motiv.Imi plac cele de la Clarins, care nu sunt lipicioase.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...