sâmbătă, martie 17

Recenzie PS Te Iubesc


In primul rand vreau sa le multumesc celor de la  editura All care m-au primit si pe mine in proiectul vALLuntar! Sunt mandra ca fac si eu parte din acesta campanie, si din acest motiv am sa va rog sa comentati la acesta postrea; fiecare comentariu valoreaza 3 minute de munca voluntara realizata de echipa ALL!

Cu acesta recenzie adaug si eu 15 minute de munca voluntara pentru acest proiect! 

A sosit momentul sa va vorbesc despre cartea primita. E vorba despre un bestseller indragit, publicat in 46 de tari si vandut in milioane de exemplare: ,,P.S. Te iubesc'' de Cecelia Ahern. Dupa spusele celor de la Cosmopolitan cu care sunt 100% de acord, acesta carte este ,,O carte senzationala care dovedeste ca dragostea adevarata nu moare niciodata''.


 In paginile romanului ''P.S. Te iubesc'' este descrisa o poveste de dragoste care nu dureaza pana la adanci batraneti, deoarece cei doi protagonisti nu au sansa sa-si hotarasca destinul. Este o poveste exceptionala despre prietenie, doliu si dragoste.
Holly si Gerry, cei doi protagonisti, formau un cuplu perfect si aveau o casnicie minunata, fiind mereu inconjurati de prieteni si familie. Lumea era la picioarele lor, ier ei nu-si puteam imagina viata unul fara celalat. Pana intr-o zi in care Holly e nevoita sa se desparta de sufletul ei pereche.
Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar Holly ramasa singura, trebuie sa invete sa supravietuiasca. Printr-o lista alcatuita din 10 scrisori, Gerry o ajuta, de dincolo de moarte, sa ia viata de la capat. Vegheata ca de un inger pazitor, Holly devine puternica si independenta, reuseste din nou sa zambeasca si chiar sa iubeasca.

Eu personal, am ramas uimita de acesta poveste extraordinara. Va recomand acesta carte, deoarece nu e o carte greu de citit, iar poveste acestei femeie e uluitoare!

Va doresc tuturor spor la citit!

16 comentarii:

  1. este superba povestea...si eu am citit-o tot in cadrul campaniei..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am vazut filmul si mi-a placut foarte mult. Sunt sigura ca e mult mai tentanta cartea si sper sa am ocazia sa o citesc curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am vazut filmul, dar pot sa-ti spun ca sunt 100% sigura ca, cartea e mult mai uluitoare decat filmul..asa se intampla in 99% din cazuri

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost si prima mea recenzie in cadrul campaniei vALLuntar...Foarte frumoasa povestea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit-o :x. Este uimitoare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut filmul si mi-a placut foarte mult.Vreau sa citesc si cartea acum:)

    RăspundețiȘtergere
  7. luci1022:25

    E interesanta, poate intr-o zi o sa am ocazia sa o citesc. Fara carti si dragoste cred ca viata noastra ar fi foarte plictisitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am citit cartea inca, insa am vazut filmul si mi-a placut enorm. Cum voi avea ceva mai mult timp voi citi si cartea, am inteles ca este mult mai frumoasa si mai profunda decat filmul.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu am vazut filmul,nu am citit nici cartea dar ma facut foarte curioasa .))

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai facut curioasa. Pana reusesc sa iau cartea cred ca am sa vizionez filmul <3

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar e de succes cartea. si merita citita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumos...M-ai facut curioasa.Vreau si eu sa vad filmul

    RăspundețiȘtergere
  13. Cutremuratoare poveste si in acelasi timp plina de invataminte si de frumos!Am mai citit o recenzie a a celeiasi carti acum cateva zile,dar era ceva mai vaga,abia acum,cu ajutorul tau,am inteles ideea pana la capat.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. p.s:imi place recenzia cartii si merita sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am citit-o, dar cred ca merita

    RăspundețiȘtergere
  16. Rahela, sa sti ca e foarte buna cartea!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...