sâmbătă, februarie 11

De ce BIO?


Pentru a-i putea adresa cuiva intrebarea ,,De ce BIO?" e necesar mai intai ca acea persoana sa stie ce inseamna BIO. In primul rand vreau sa spun ca BIO nu e un trend, ci e mult mai mult de atat..
Produsele BIO sunt acele produse care sunt obtinute doar din extractele plantelor crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. In plus la produsul finit nu se adauga conservanti chimici, nu se adauga coloranti si nu se adauga parfumuri sintetice sau obtinute din petrol sau derivate (doar cele din uleiuri esentiale).
Banuiesc ca acum fiecare are o ideie despre ceea ce inseamna BIO. Asa ca putem trece la intrebarea noastra: ,,De ce BIO?'' 
Pai in primul rand eu aleg BIO pentru ca sunt constienta ca sanatatea mea e pe primul loc. Daca eu imi introduc in organism o multime de substante chimice nocive, acestea imi vor distruge organismul. 
Se spune ca produsele BIO au aparut la inceput pentru persoanele cu pielea sensibila, ceea ce inseamna ca si tenul normal va fi mai bine ingrijit daca folosim un produs bio.
Va recomand produsele BIO, cu toata increderea, dar sa aveti grija, protusele cu sigla ,,natural'' nu sunt neaparat BIO. Deci, va recomand sa cititi lista cu ingrediantele produsului cosmetic pe care intentionati sa-l cumparati. (Am sa va vorbesc despre ingredintele nocive, intr-o postare viitoare)  


Peste putin timp am sa revin si cu reviw-uri pentru cateva produse bio, asa sper sa intelegeti mai bine ce insemana cu adevarat BIO.


Pupici,
Alesya 


4 comentarii:

  1. Foarte interesant ,astept sa vad si review-ul bio.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce produse vei face review-uri?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul de pe lista e fructoza cristalizata..apoi urmeaza produse cosmetice

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim14:10

    Dupa atatia factori nocivi care ne patrund in piele este mai mult decat inconstient sa nu optam pentru produse naturale. Singurul dezavantaj e ca rezultatele nu vin instantaneu atunci cand le utilizam, ele lucreaza in timp. Eu aleg produse care sunt la granita dintre dermato si bio deci... rezultat rapid aproape natural. Felicitari pentru tema abordata. Astept review-urile. Te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...