vineri, ianuarie 13

Review sapunuri OnLine

Am primit si eu pentru testare de la Apollomod doua sapunuri OnLine. Unul cu liliac si unul cu masline verzi.
Prin luna iunie anul trecut va vorbeam despre niste sapunuri aduse din Germania, care mi-au placut si nu le gasesc prin magazine (postarea o gasiti AICI).Cand am simtit mirosul sapunul cu liliac, mi-am amintit de acele sapunuri, insa nu credeam ca sapunurile OnLine pot sa fie mai bune decat acelea. Dupa 2 saptamani in care am testat cele doua sapunuri OnLine, pot sa va spun ca nici nu mai vreau sa aud de sapunurile Clivia.

Ce spun ei?
Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.
Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea şi frumuseţea.
Parerea mea:
Ambele sapunuri spala bine. Cel de liliac are un miros superb (din acest motiv am ajuns sa ma spal din 15 in 15 minute pe maini). Mai am doar putin, deci zilele urmatoare am sa ma duc sa cumpar altul:) Cel cu masline are un miros discret si hidrateaza foarte bine pielea. Eu am o probleme cu sapunurile; daca nu hidreataza bine, dupa ce ma spal pe maini trebuie neaparat sa ma dau cu crema, altfel e jale..cand ma spal cu aceste sapunuri in special cu cel cu masline nu am nevoie de crema..
Am sa mai cumpar?
 Imi plac mult de tot aceste sapunuri, iar familia mea e de aceasi parere.. Deci, cu siguranta am sa cumpar sapunurile OnLine..
Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare,Castravete, Tei, Magnolie,Lavanda,Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.
Produsul este disponibil in hypermarkerturi si supermarkerturi iar pretul unui sapun este de aproximativ 9 lei (500ml).
Ati incercat aceste sapunuri? Ce parere aveti despre ele?  
Nu uitati nici de giveawayul OnLine
Pupici, 
Alesya

3 comentarii:

  1. Daaa!! Si mie imi plac! Am cu lacramiore eu acum si urmeaza sa primesc cu masline si liliac! De abia astept

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu,dar vreau sa il incerc pe cel de liliac,cred ca miroase minunat ! 8->

    RăspundețiȘtergere
  3. cel cu liliac miroase super:X
    Cata cel cu lacramioare cum miroase?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...