sâmbătă, ianuarie 28

I like to go

Cu siguranta Bora Bora este o destinetie perfecta pentru a petrece cateva zile alaturi de presoana iubita. Nu stiu daca eu personal am sa ajung in Bora Bora, dar cu siguranta cateva poze imi mai incanta privirea...








Daca vreti un concediu de lux, va puteti caza la unul dintre hotelurile de 4 sau 5 stele, care se vor ridica cu siguranta, la nivelul asteptarilor.  Odata optiunea facuta, majoritatea turistilor sunt surprinsi sa constate asezarea inedita a camerelor, care nu sunt separate de pereti, ci de ape.  Complexele hoteliere sunt formate din mici bungalow-uri, situate pe nisip sau chiar deasupra nivelului apei, ceea ce va da posibilitatea de a face o baie racoritoare imediat ce v-ati trezit.
O excursie in Bora Bora va fi cu siguranta mai scumpa decat varianta autohtona a litoralului romanesc, insa nu este prohibita bugetelor mai modeste. 




 Pupici,
Alesya

7 comentarii:

  1. Ma omori, as dori sa ma teleportez in momentul de fata

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Ale, dar tu vrei dc sa ne faci rau?? Acu in mijlocul iernii pui poze cu un asa paradis acvatic. Si pentru 10 minute mi-as dori sa fiu acolo, sa ma bucur de soare si de bungalow-urile alea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Juliet 10 minute e prea putin macar 10 zile:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ceva de vis!!mai omorat ,imi vine sa zbor acum acolo,dar nu am cum ,asa ca deocamdata imi incant privirea doar cu aceste imagini minunate pe care ni le arati si noua ,:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine nu si-ar dori o astfel de vacanta...

    RăspundețiȘtergere
  6. zici ca esti in paradis cred ca oricine si-ar dori sa mearga acolo :d

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata super! In Bora Bora, n-am ajuns, insa am fost in Bali si a fost printre cele mai frumoase calatorii. De asemenea, am fost in Sri Lanka si mi-a placut foarte mult. Daca as avea resursele necesare mi-ar placea sa ajung in Polinezia Franceza, America Latina, Madagascar si toata Asia :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...