vineri, decembrie 30

Palette Mousse Color - prima impresie!

A venit timpul sa-mi vopsesc si eu parul cu mult dorita vospea Palette Mousse Color! La inceput am fost putin rezervata in privinta puterilor mele de a ma vopsi singura, dar dupa ce am inceput a devenit distractiv. Am respectat toti pasii si a iesit bine, nu chiar foarte bine, dar mai bine decat ma asteptam eu.

Descrierea lor:
Experţii Schwarzkopf au dezvoltat o noua formulă de vopsea pentru Palette Mousse Color:
Amestecată simplu, prin agitare, crema colorantă se transformă într-o fabuloasă spumă colorantă cu parfum delicios fructat care nu curge.
Îmbogăţită cu extract de căpşune, Palette Mousse Color îţi colorează părul delicat şi îi conferă o nuanţă sclipitoare bogată care străluceşte cu efecte incredibile.
Formula colorantă inovativă conferă părului culori strălucitoare de lungă durată şi cu acoperire perfectă a firelor albe.
Răsfaţă-ţi părul:
După vopsire, balsamul pentru îngrijire şi strălucire cu complex de fortificare hrăneşte părul din profunzime conferindu-i un aspect sănătos şi mătăsos, cu o strălucire incredibilă.
Experienta mea: 
Asa arata parul meu inainte de a fi vopsit (saten mediu):

Am sa incep prin a va prezenta ce contine cutia de vopsea. Am sa incep cu ce cred eu ca este cel mai important si anume pliantul cu instructiuni. Fara acesta ar fi greu sa ghicim ce si cum avem de facut, si ar fi foarte usor sa o dam in bara.:) Apoi, emulsia fixatoare, pudra coloranta si un pliculet cu balsam pentru stralucire.    



Am inceput usurel, profitand din plin de mirosul placut de capsune, care domnea in baie. Dupa ce am citit cu atentie instructiunile si am eliberat cutia de care aveam nevoie pentru a amesteca ingredientele, m-am pus serios pe treaba.
Mi-am pus manusile am luat lotiunea fixatoare si am turnat-o in recipient.


Apoi am adaugat pudra coloranta. 
Sfat: amestecat cu o spatula sau orice altceva aveti la indemana pudra cu lotiunea fixatoare. Eu nu am amestecat-o si s-a format cocoloase pe fundul recipientului. 

   
Am agitat recipientul de mai mult de 40 de ori. S-a format o spuma maronie destul de tare. Am luat cate putin si am aplicat pe par, in acelasi mod in care aplic si samponul.
Dupa vopsire parul meu arata cam asa...

 Am asteptat frumos 30 de minute, dupa care am apelat la scumpul si dragul meu dus. Dupa ce mi-am spalat bine parul am aplicat balsamul Palette. Nu am fost prea multumita de mirosul acestuia, dar am observat ca alte persoane il cauta cu disperare prin magazine. Gusturile nu se discuta! Poate voi aveti alte gusturi si va place.:)
La sfarsit am avut o noua surpriza! Speram ca la final parul meu sa fie mai inchis la culoare, dar poate nu chiar asa de inchis. In locul unei frumoase nuante de saten inchis a iesit ceva mai multe negru..nu ma deranjeaza, dar va recomand sa cumparati cu o nuanta mai deschis decat ceea ce doriti sa fie in realitate.

Rezultatul final:


Am sa o cumpar?
Deocamdata pot sa zic da. Deoarece e mult mai comod sa ma vopsesc eu singura fara sa am nevoie de ajutorul mamei sau sa ma duc la salon si e mult mai ieftin!
O recomand, dar multa atentie la culori:)

Pupici,
Alesya

6 comentarii:

  1. eu sunt f incantata de palette mousse :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa culoarea Ale :*
    Eu mi-am ales nunta 110 negru albastrui, insa nu sunt foarte hotarata daca sa ma vopsesc sau nu :-s...la anul avem nunta si nu vreau sa fac vreo prostioara...mai bine incerc dupa :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura ma bucur ca esti multumita de ea:*

    Oana mai bine astepti decat sa ai surprize..astept cu nerabdare sa vad poze de la nunta:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am avut aceeasi problema, tot negru mi-a iesit:(

    RăspundețiȘtergere
  5. eu m-am mai facut pana acum de doua ori cu palette mousse,prima oara cu mahon,a doua oara cu un roscat si am fost foarte multumita,azi m-am facut cu asa zisul saten inchis si tot negru mi-a iesit,sper ca dupa vreo doua spalari se face mai ciocolatiu,oricum sunt foarte multumita de vopsea deoarece am parul rar si fin si vopseaua nu strica parul

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...