sâmbătă, decembrie 10

Oja China Glaze

Aceasta postare era pregatita in mare parte de acum cateva saptamani, insa din cauza problemelor pe care le-am avut, nu am resuit sa o si public...
Acum a venit momentul sa va spun cateva despre prima mea experianta cu o oja China Glaze.
Fiind prima mea oja China Glaze, am fost foarte curioasa sa-i descopar ,,puterile''. Din fericire am fost placut surprinsa, si cred ca in viitor o sa-mi cumpar si eu cateva. 

Am primit  nuanta ,, Loft-Y Ambitions'' o nuanta draguta de visiniu putin movuliu. Pana acum am folosit-o de 3 ori, o data cu base coat, o data simpla fara base sau top coat, si o data in forumla completa. Evident rezultatele au fost putin diferite. Simpla a rezistat pe unghii 2 zile (intacta), si cu base si top coat a rezistat 3-4 zile..
 

La Beauty in the bottle gasiti diferite nunate, printre care cu siguranta gasiti o nunata potrivita pentru voi. Pretul unei oje este 23 lei sau 27 lei daca e Crackle.
Eu zic ca pretul e accesibil, iar daca va cumparati o a astfel de oja cu siguranta nu ve-ti fi nemultumiti!

Pupici,
Alesya:)

2 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenteaza CG, dar pana atunci ma tratez cu Flormar :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca la mine p unghii orice oja tine maxim 2 zile asa ca nu are sens sa dau multi bani p o oja :( prefer sa ma dau numai cu lac de unghii si abia imi aduc aminte si de ala... oricum e frumoasa nuanta :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...