duminică, octombrie 16

Shopping de octombrie

Buna,

 Habar nu am cum sa incep aceasta postare, ce si cat sa scriu. Gandul mi-e doar la balul mascat de saptamna viitoare, pe care trebuie sa-l organizez. De mult planuiesc sa va arat ce mi-am cumparat pe la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lui octombrie, insa din lipsa de timp, mi-am neglijat activitatea pe blog.
 A venit timpul sa ma laud si eu cu noile actizitii.




Mi-am cumparat diferite produse, unele dorite de multa vreme, alte cumparate la intamplare. Mi-am cumparat: 
* 2 carti: ,, Cum sa scapam de celulita'' si ,, Sani frumosi si sanatosi'' 
* o oglinda cu dubla de la elite
*cate produse ELF 
* un set de pensule pentru manichiura
*2 produse Balea
*2 oje

Am trecut pe la DM si am ales cu mare greu 2 produse pe care mi le doream de mult timp: samponul uscat Balea, si apa de fata pentru ten uscat si sensibil Balea. Am incercat ambele produse o singura data, asa ca nu pot sa spun foarte multe despre ele. Samponul uscat ma fascineaza in continuare. O sa revin cu mai multe detalii despre acesta 2 produse dupa ce o sa fiu sigura de ''capacitatiile lor''.


Pentru ca cei de la ELF UK aveau o oferta tentanta. Mi-am cumandat si eu cateva produse (nu foarte multe, pentru ca sunt la inceputul testarii produselor ELF). Am auzit atatea despre aceste produse incat nu mai stiam ce sa cred. Intradevar unele sunt bune, altele mai putin bune. Ce pot sa va spun eu este ca difera de fiecare persoana daca i se potriveste un produs sau nu, asa ca pana nu testezi nu ai de unde sa sti daca ti se potriveste.
Eu mi-am luat urmatoarele produse:
*tus crema negru (e primul tus crema pe care-l incerc, asa ca nu pot sa-l compar cu un alt produs de acelasi gen, dar eu sunt multumita de el, pana in prezent)
*primer (am avut o surpriza, machiajul a stat mult mai bine pe ploapa, insa problema mea cu el a fost ca am scapat de machiaj foarte greu:)), daca asta e bine sau nu va las pe voi sa hotarati)
* kit pentru vopsirea sprancenelor (am inlocuit vechiul meu creion cu acest kit, imi place mai mult decat creioanele pe care le-am folosit pana acum)
*zit zapper (o prostie, care nu are vre-un efect, e apa de ploaie)

Mi-am cumparat si doua oje, imi pare tare rau ca in loc sa-mi cumpar aceste oja nu mi-am cumparat 1 de la alta firma. Cea rosie e dragutica, dar nu sta foarte mult pe unghie, cea gri, nu am folsit-o inca, dar cred ca v-oi fi dezamagita de calitatea ei. 


Zilele trecute mi-au sosit si mult doritele pensule pentru manichiura comandate de pe Ebay. Deocamdata sunt incantata de ele, sper sa nu ma dezamageasca...



Pupici,
Alesya:)


4 comentarii:

  1. Apa florala mi-am cumparat-o si eu ieri pentru a doua oara, sunt tare multumita de ea, tot am zis ca o sa ii fac un review si din ce ai mai cumparat tu, am tusul de la Elf, insa nu prea imi place, mi s-a intarit foarte repede...
    As vrea sa incerc samponul uscat, daca stiam ca exista asa ceva si la Balea, il cumparam ieri cand am fost in Dm...
    Frumoase achizitii, sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc, sper sa nu mi se intareasca si mie:( deocamdata e proaspata asa ca e ok, mai incolo vedem ce si cum

    RăspundețiȘtergere
  3. Aleee, sa stii ca mie chiar imi place culoarea ojei!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. stai linistita Catalina:)) eu ziceam asa ca fapt divers:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...