vineri, octombrie 7

Ce porecla ti se potriveste?

Azi m-am distrat si eu putin realizand un quiz de la Kudika, iar pentru ca rezultatul in mare parte mi se potriveste, m-am gandit sa impartasesc cu voi ''distractia mea''..


Rezultatul testului meu este:





Bubulina. Matura, pasionala si prietenoasa...acestea ar fi cele mai importante caracteristici ale tale. Comunicativa si deschisa, esti inconjurata de foarte multe persoane care te apreciaza si tin la tine cu adevarat. Chiar daca de cele mai multe ori esti o persoana corecta, exista momente in care simti nevoia de a nu iti da cu parerea, fiindu-ti teama ca ii poti jigni pe cei din jurul tau. In privinta dragostei, esti o romantica incurabila. Esti in cautarea sufletului pereche si de cand te stii visezi la o familie a ta, in care sa domine iubirea, intelegerea si respectul reciproc.


Ar fi o treaba sa ma semnez de acum incolo ''bubulina'':)) dar parca totusi nu e pentru mine:))
Va invit si pe voi ''la test'', in gasiti AICI  
As fi tare mandra daca mi-ati arata si voi mie rezultatul vostu, ne amuzam impeuna..




Pupici , 
Alesya  ♥

6 comentarii:

  1. Draconella.Trebuie sa recunosti, esti Cruela De Vil in persoana. Esti facuta sa dai ordine si sa fii la conducere. Te atasezi destul de greu de o persoana pentru ca nu vrei sa fii ranita, insa in momentul in care iti este castigata increderea, devii o prietena de nadejde. Iti place siguranta financiara, considerand ca banii sunt cei care conduc lumea, ei iti ofera stabilitate si putere. Desi esti o fire rece, uneori distanta, aceasta este mai mult o masca de-a ta, in realitate fiind o femeie foarte nesigura, care cauta intelegere si iubire din partea familiei si a prietenilor. In relatii, esti sigura pe tine si cauti un barbat perfect, care stie ce vrea de la viata si nu are nevoie de ajutor pentru a se descurca in viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine se potriveste perfect :D

    RăspundețiȘtergere
  3. super:)
    iti place si porecla?:)) pana acum majoritatea fetelor erau ,,revoltate de porecla''...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place porecla,e super :D

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci e ok..:) inseamna ca la tine s-a potrivit perfect

    RăspundețiȘtergere
  6. Bubulina si la mine! Sincer, cred ca mi se potriveste si fizic porecla asta, ca-s cam ''pufoasa'' :))) Dar da, e cam ciudatica ''titulatura'' ! :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...