sâmbătă, septembrie 3

Nivea in my life

Buna,

Azi am avut o zi destul de incarcata (pana acum) am tot umblat dintr-o parte in alta, si abia acum mi-am dat seama cat e ora (am pierdut si episodul de azi al filmului pe care il urmaresc). Vai ce repede trece timpul..Si voua vi se intampla la fel? 
De vreo 2 saptamani am pregatit cateva postari, le-am inceput pe toate insa nu le-am finalizat, la unele am scris 3 randuri la altele care 10, si altele au ramas doar in mintea mea. Oricum pe toate o sa le termin si o sa le public aici pe blog. Desi prima postare pe care imi doream sa o scriu era alta si nu cea pe care o sa o scriu acum, asta este; mi-au atras atentia produsele mele din baie...

M-am uitat prin baie si am vazut ca pe jumate din produsele pe care le tin pe etajera de la oglinda scrie Nivea..Fara sa-mi dau seama cand ajung la raftul cu produse pentru igiena, ma uit doar la produsele Nivea, oare e obijnuinta?! Inca nu am gasit explicatia, insa poate ma dezmeticiti voi, si aflu si eu raspunsul.

Oricum, ideea era ca am vazut ca este la moda deodorantul Invisible Black&White de la Nivea. Si evident ca l-am cumparat si eu; dar pe langa Invisible black&white am mai cumparat inca 3 :D unul pentru barbati si 2 pentru femei.
Le-am incercat pe toate cateva zile (pe cel pentru barbati nu l-am incercat eu:P) si am ajuns la o concluzie.
Dar pana sa va spun ce rezultat am obtinut eu in urma testarii vreau sa va spun care sunt produsele incercate si sa vi le si arat...

So,
 avem asa:
*Nivea pure&natural action
*Nivea calm&care
*Nivea invisible Black&White
*Nivea fresh active (for men)

Nivea pure&natural action
E printre preferatele mele, il foloesc de proximativ 2 luni, si imi place in primul rand mirosul subtil.
In legatura cu protectia 24 de ore, as zice ca la mine tine aproximativ 10 ore, dar isi face bine treaba, oricum nu am nevoie sa tina mai mult (fac dus in fiecare seara, si oneori chiar si de 2 ori pe zi)

Nivea for Men..I love it!
Si de aceasta data imi place mirosul (simtit pe pielea unui barbat, evident). Dupa parerea mea are un miros 100% barbatesc, nu foarte puternic, dar fresh (dupa cum se intelege si din numele sau).

Ham, aici este vorba de cele 48 de ore pentru care l-am si testat; m-am chinuit cu greu sa nu ma spal intr-o seara, ca sa vad cat tine si surpriza; in cazul meu nu a rezistat cele 48 de ore, dimineata am facut dus pentru ca deja nu mai avea nici-un efect (intelegti voi ce vreau sa zic). Acum treaba cu invisible, aici e putin mai greu..
Pe haine negre nu l-am incercat deocamdata, insa pe hainele albe isi face treaba la fel de bine precum cel pure&natural. Mirosul e placut, insa imi place mai  mult celalalt (pure&natural)

 Nivea Calm&Care, sincera sa fiu nu stiu la ca trebuia sa ma astept din partea lui. Eu l-am luat de pe raft  pentru ca fost primul pe care am pus ochii si in plus era la acelasi pret cu celelalte insa era mai mare...:))
Singurul plus pe care il  are este ca mirosul tine destul de mult (de fiecare data cand ridicam mana se simtea mirosul puternic al deodorantului) si protejeaza in acelasi timp la fel de mult, insa are un miros prea puternic pentru mine.

Dintre toate trei (cele pentru femei) cel care imi place cel ma imult este Nivea pure&natural. E exact pe gustul meu. Acum, eu nu pot sa va recomand unul dintre acestea in mod special pentru ca fiecare persona are alte preferinte..

Voi ce deodorant folositi? Ati folosit Nivea invisible Black&White? Daca da, ce parere aveti de el?

In legatura cu castigatoarea de la giveaway!
O sa o anunt doar luni, pentru ca azi nu mai am timp, sper sa ma intelegeti:)

Pupici,
Alesya:)

Un comentariu:

  1. eu am folosit deodorant Nivea, si nu doar deodorant, ci si crema si pot spune ca m-au multumit intru-totul

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...