miercuri, septembrie 7

Make-up for she...

Buna,

Ce mai faceti? Se apropie scoala, orasul incepe sa fie aglomerat, multa agitatie, nervi si stres..
Dar, asta este. Toata lumea trebuie sa treaca 'prin scoala' si toata lumea are o perioada in care se plange de ea, dar si o perioada in care regreta ca s-a sfarsit tot ce e legat de ea; insa, in acea perioada copii ne amintesc de anii in care treceam pe la scoala sau doar pe langa ea, de profa de mate care venea la fix si pleca tot la fix desi ora se sfarsea la fara 10, de ,,sefa'' pe care toata lumea o vorbea de rau, si de toate celelalte lucruri care ne leaga sau ne-au legat de scoala. 
Incep sa aberez:))

O sa prezint inr-un viitor post o tinuta si un machiaj cu tema back to school, insa acum am vrut sa va spun ce am facut duminica:)
Da, unii lucreaza si duminica. Daca trebe...trebe:))
Sa trecem la fapte si sa lasam vorbele.:))
 Duminica a venit la mine o doamna sa o machiez (e a 3-a oara cand vine, deci banuiesc ca a fost multumita, in ciuda faptului ca eu experimentez pe ea). 

Bine, sa va arat si machiajul:




Am machiat-o pentru o nunta, dar nu am stiut ca vine sa o machiez decat cu 10 minute inainte sa-mi incep treaba. Si dupa cum va spuneam si data trecuta, nu ma lasa sa folosesc prea multe produse pentru ai ascunde ridurile (zona problema e in special cea din jurul ochiilor)

Tin sa mentionez ca nu cer bani pentru aceste machiaje, dupa ce o sa fac cursul o sa fie o alta situatie, dar in prezent machiez din placere peroanele care vin si imi cer acest lucru.
Pentru mine deocamdata e important sa am pe cine practica, si sa incerca sa multumesc 'clientul'.

Ce parerea aveti? Accept critici!

Pupici,
Alesya:)

2 comentarii:

  1. Foarte bine Ale.Ai mana, doar am stat modela :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da mai sunt exceptionala:))) Daca te uiti integelegi de ce aveam eu o problema cu fardurile prafoase:))
    Tu esti un model bun, ca ai o piele superba:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...