vineri, septembrie 23

French with Rimmel London

Buna,

Stiu ca au trecut mai mult de 7 zile in care nu am scris nimic, insa trec printr-o perioada destul de dificila. Ma trezesc dimineata devreme si trermin seara tarziu. Asa ca nu ma pot concentra sa scriu pe blog. Sper sa se tremine cat de curand si aceasta perioada si sa pot sa revin la programul meu normal. Saptamana viitoare o sa fie o alta saptamana grea pentru mine, poate chiar mai grea decat cea care a trecut, asa ca va rog sa nu va suparati daca nu o sa postez mare lucru, si va rog sa va rugati pentru mine sa trec cu bine de exeamenul pe care il am...
Dar mai bine sa vorbim despre altceva, sa ne mai relaxam putin (toti cei care am avut o saptamana grea) si sa zambim pentru ca e weekend.
Mi-am cumparat acum 2 saptamani 2 oje. Ambele de la Rimmel si ambele in formula ,,mare''. Au cate 14 ml fiecare, si se mentim perfect pe unghii aproximativ 4 zile.
Aceste 2 oje sunt ambele pentru french. Prima e intr-o culoarea frumoasa de roz pal iar cea de-a doua e alba.

Sunt multumita de aceste oje. Pentur ca pozele e care le-am facut eu ojelor nu au iesit prea bine, m-am gandit sa pun 2 poze luate de pe internet. Pana la urma nu conteza de unde e poza mai important e daca e buna sau nu oja.

Aceasta poza este evident modificata, dar am ales aceasta poza pentru ca se vede forma pensulei pe care eu o ador. Cu ajutorul acestei pensule intinderea ojei e mult mai usoara.
Oja alba are o pensula subtire care faciliteaza aplicarea ojei pe varful unghiei. 
Ambele oja ar trebuii sa se mentina 10 zile, insa dupa cum spuneam la mine tin doar cate 4 zile cu indulgenta 5. Oricum e bine, pentru ca in general la mine o oja sta pe unghii maxim 2 zile. 
Eu am reusit sa-mi pozez si unghiutele imediat dupa ce mi le-am dat cu oja. Au aratat destul de bine dupa parerea mea. 
Am aplicat si cate o floricita adeziva, insa pe o unghii foricina nu a vrut sa stea si am plicat alta, asa ca la o mana era neagra si la una alba:)) se mai intampla...
PS: Am aplicat si top coat fosforescent, asa ca s-a schimbat putin nunata ojei. 
Va las cu pozele...













Ce parere aveti? Voi ati folosit aceste oje? Va plac ojele de la rimmel?

Pupici,
Alesya:)

6 comentarii:

  1. Nu am folosit pana acum oje Rimmel.
    Imi plac unghiutele tale! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur c-ti plac Oana:)
    Sa sti ca sunt bune ojele Rimmel, si preturile sunt accesibile...

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine unghiutele tale! Imi plac emult pentru ca au tenta de rozaliu!!!Poop

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cumparat si eu gama Rimmel: oja alba pentru french 12 ml ( 16.5 lei), tratament la acelasi pret si oja neagra ( 60 sec ) de 8 ml 6 lei. Mi-am facut model din cele doua oje de vineri, deocamdata nu a sarit oja :D, pentru ca am aplicat tratament sub oja si peste oja pentru a-i mari rezistenta.:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...