marți, august 30

Nunta made in Romania

Vai, mi-e si rusine sa mai abordez acest subiect, insa pentru ca parerea mea e alta decat a celor care considera aceasta nunta ,,Nunta anului'', imi permit sa scriu si eu cateva randuri in care sa-mi spun parerea.
Eu una sunt degustata de tot ceea ce are legatura cu numele Borcea si Alina..
Desi ma asteptam la acest om sa fie un adevart domn, se pare ca asteptam eu prea mult de la el.

Nunta mi s-a parut mai mult decat tiganie, adica, am vazut eu nunta de tigani adevarati, una care a durat 3 zile, dar acolo nu a fost asa tiganie...

Mireasa saraca cred ca ales ce a gasit ea scump fara sa se uite prea bine si fara sa stea pe ganduri, desi nu aveam de ce sa ma astept la ea sa imbrace o rochie normala (si nu ma refer la o rochie ieftina, ci la una cu bun gust), sa aiba o coafura cat de cat potrivita, si o dioadema adecvata (mai bine isi pumea una imensa cu multe cristale, si macar era in ton)..
Iar voalul..sa nu mai zic, mai bine-l uita nabii pe undeva sa n-o mai vada nimeni...
Oricum prea bine nu am vazut-o pana nu si-a dat jos cearceaful ala de pe cap, care ii ascundea fata (inteleg de ce isi ascundea fata daca ma gandesc mai bine)..


Imi plac orhideele, insa buchetul a fost exagerat..totul a fost exagerat, la fel cum a fost exagerata suma pe care au cheltuit-o ei pentru aceasta nunta care a volarat mai exact 2 lei, si care nu a produs decat greata in randul romanilor..
Totul a fost un circ, prin care virginuta-Alinuta (asta ca tot se lauda Borcea ca a fost virgina <<de parca pe noi ne imtereseaza daca a fost sau nu>>) a devenit o parasuta iar Cristi s-a facut de toata rusinea..
Daca mai e sa vorbim de nunta per-ansamblu pot sa zic ca s-au imbract ei mult prea in alb, si pareau mult prea puri..poate o rochie verde pentru mireasa si un costul albastru pentru mire era mai potrivit.
Tortul l-am vazut de curand, si evident nu putea sa arate altfel decat impopotonat la fel ca mireasa..

Pana la urma a fost desoperita o adevarata doamna care merita toata stima, si care cu siguranta nu o sa se coboare la un asemena nivel niciodata, si acesta doamna nu este alta decat Mihaela (Borcea).
Daca e sa mai spun o fraza despre acesta nunta, pot sa spun asta:
Mancare, haine si bautra scumpe care au valorat la final mai putin de 2 lei si lux transformat in tiganie curata..

Iar pentru Alinuta: draguta sa sti ca peste 2-3 anisori o sa devii si tu fosta doamna Borcea, dar atunci nu o sa mai fi doamna ci o panarama...(pe cand se termina circul ,,A la Clombeanu'' incepe ,,A la Borcea'')


Si sa nu uitam de o nunta adevarata care a avut loc acum nu foarte mult timp, care a fost cu adevarat ,,Nunta anului''...






5 comentarii:

  1. Nunta asta mi s-a parut o nunta de cocalari :)) cea mai de prost-gust nunta. cand te gandesti ca altii mor naibii' de foame, ei arunca cu banii in stanga si in dreapta ca, vezi-Doamne, cine mai e ca ei ? Daca nu ma insel, nunta asta a fost facuta in cort si au pus si candelabre acolo :))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tort=)))parca e un circ,vorba ta

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca exista persoane care au aceasi parere..
    @Miu Miu circ e prea putin spus:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-a dezgustat nunta asta de cand au dat-o prima oara la tv si am schimbat programul. Am ras cu sotul meu de imbracamintea mirilor, in special de chestia aia care se chema voal. :)))) Iar tortul l-am vazut acum la tine si am ramas cu gura cascata. Nu credeam ca poate sa existe mai mult prost gust la nunta asta. Dar se vede treaba ca m-am inselat. OMG!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu m-am uitat la tv, am tot schimbat canalele, insa cam peste tot era vorba de nunta asta (pana la urma ne-am uitat la desene)=))
    Dar am uzit si marti la radio, si cineva zicea atunci ,,orice minune dureaza 3 zile, sa speram ca miercuri scapam de discutiile cu privire la aceasta nunta''

    Nu stiu daca acum se mai vorbeste despre asa prin ziare sau la Tv, ca nu m-am uitat...
    dar, OMG!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...