miercuri, iunie 1

Dress, flowers and colors..

Hello,

How are you doing? Yesterday, am participat la un eveniment mai special, care a avut loc la un restaurant din centrul orasului. Cum evenimentul avea legatura cu afacerile, si tinuta mea prebuia sa fie una cat de cat office.

Am intrat in panica, cand mi-am deschis dulapul si am vazut ca majoritatea rochitelor mele sunt ori foarte elegante ori negre. (Poate am avut eu toane ieri si nu am gasit nimic ce sa-mi placa, din dulap..)
Dar oricum, cine nu adora shoppingul?! Vai ce intreb...

Nu am stat prea mult pe ganduri, si am plecat in graba mare la Polus, in cautarea unei tinute cat de cat office dar si potrivita cu vremea..

 Nu mai stiu daca v-am spus sau nu ca o data cu venirea verii mi-am schimbat preferintele in materie de imprimeuri..acum imi place tot ce inseamna flore:)

Dar, sa revenim..
Am imtrat prin magazine, in fuga, si dupa 40 de minute, m-am hotarat asupra unei rochite rosii.
Am asteptat la rand ceva timp pentru ca erau o gramada de fete in magazin care probau diferite rochite..
In tot acest timp o domnisoara draguta s-a oferit sa-mi, arate cateva modele de rochite pe care le aveau si care era cam ceea ce cautam eu..(dar normal ca eu nu le-am vazut la cat de grabita eram, noroc ca am avut de asteptat pt cabina, ca altfel poate ramaneam fara)

Am intrat in cabina, am probat rochita rosie, care mi s-a parut prea ''overcast'', pentru ca avea niste trandafiri negri, putin stersi..ideea e ca nu mi-a placut..

Am zis sa incerc si una din rochitele pe care mi le-a recomandat domnisoara..si am avut o surpriza placuta, cand am luat rochita pe mine, parca totul era roz (tin sa mentionez ca rochia e alba, deci nu are treaba cu rozul)..normal ca nu am mai stat pe ganduri si am dus-o la casa, pentru a o achita, si a pleca acasa, sa ma aranjez repede, ca mai aveam timp doar 2 ore jumate pana la ora la care incepea evenimentul..


Vai cat v-am povestit, cred ca a venit momentul sa va arat rochita...



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...