vineri, aprilie 22

Lapte demachiant Nivea

Hy,

Acum cateva zile am fost pe la Mall in cautarea de produse cosmetice. Nu am gasit ce cautam eu, dar am vazut pe un raft produsele din gama pure&natural de la Nivea.
Stiam ca demachiantul imi e pe terminate, asa ca am zis sa-mi iau unul nou, si asa incerc si produsele Nivea din aceasta gama. Zis si facut..
Inca nu pot sa zic foarte multe despre acest demachiant, dar oricum prima impresie este ca e cremos, curata bine si are un miros placut (asta e un punct in plus, deoarece sunt sensibila la mirosuri).
Acum descrierea lor este cam asa:

Laptele demachiant NIVEA pure&natural înseamnă o formulă inovatoare care combină uleiul de argan cu aloe vera BIO, menţinând echilibrul natural al oricărui tip de ten. Poţi avea încredere că tenul tău va fi curăţat de impuritati, şi pregătit ideal pentru hidratare şi hrănire.
Textura lui uşoară şi proaspătă va înlătura chiar şi machiajul rezistent la apă, iar parfumul extrem de plăcut îţi va răsfăţa negreşit tenul. Aplică-l cu degetele sau o dischetă demachiantă, masându-l cu mişcări circulare pentru a intra în piele; la sfârşit, îndepărtează-l cu o discheta demachiantă curată sau cu apă.



In mare parte au dreptate in descriere, cam asa mi se pare si mie...evident e putin exagerata:D...dar e ok. E chiar bun, si-a meritat banii. Eu deocamdata sunt multumita de el, in cazul in care o sa-mi schimb parerea va anunt:)


Pe mai tarziu,
Alesya:)

Un comentariu:

  1. Cristina Barbieru09:31

    Nu am incercat, dar produsele de la nivea mi se par foate bune ! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...